26 Jan

Side 51-52

girl-sitting

Leppene hans smaker som søt kirsebær lipgloss, og Elise vet at det ikke er fra henne. Ved bena hans ligger Silje som holder på å dra av han buksene. Hvordan havnet hun i denne situasjonen?, tenker hun og kjenner den indre kampen om rett og galt. Hun åpner øynene og ser bare den nære huden til Per Olav som fortsatt kysser henne dypt og inderlig. Kirsebær lipglossen minner henne om Katy Perrys sang ”I kissed a girl”, og hun tar seg selv i å plutselig leke med tanken om å kysse Silje i det Per Olav åpner munnen og slenger hodet bakover med et høyt stønn. Hun ser nedover den nakne, muskuløse kroppen og oppdager Silje med ansiktet begravd mellom bena hans.

Hva skulle hun gjøre nå? Filler’n hun skulle nok ha vært litt fullere før hun begav seg inn på dette, tenker hun og ser rundt i rommet etter noen glass eller flasker med alkoholholdig drikke. Men vinglassene på nattbordet er tomme. Skal hun forlate situasjonen og helle i seg noen harde dråper fra barskapet i stuen, vurderer hun et lite øyeblikk, men kaster ideen raskt fra seg i redsel for å gå glipp av noe og for å komme for sent inn i spillet igjen. Følelsen av at det er en person for mye i rommet, er allerede veldig sterk. Hva skal hun gjøre for å komme seg inn på banen igjen?, tenker hun febrilsk. Sangen dukker opp igjen i hodet hennes og i mangel på en bedre ide, beveger hun seg ned mot Silje og begynner å kysse og kjærtegne hennes halvnakne rumpe. Silje reiser hodet forundret opp, snur seg mot Elise og stivner ett sekund, før hun slapper av igjen og går villere til verks på Per Olavs kropp. Inspirert av Siljes aksept og lidenskap, våger Elise seg ett skritt lengre ut på den slakke linen, og tar tak i stringtrusen til Silje med tennene. Hun drar den sakte nedover med små, våte kyss langs kanten, mens hun samtidig kjærtegner hoftene og innsiden av lårene hennes med fingrene. Silje stønner av vellyst og stikker den myke rumpen lengre ut mot Elise som svarer med å la fingrene sakte finne frem i det våte landskapet mellom bena hennes. Hun lar fingrene leke lett og ledig rundt leppekantene i ertende bevegelser som får Silje til å vugge svakt fra side til side. Hun puster tungt og slipper ut et skrik av nytelse da Elise lar den ene fingeren sakte gli inn i den våte tunnelen. Hun lener seg over benene og kysser rumpen hennes mykt mens fingeren kjærtegner innsiden av venninnen helt til faretruende tanker plutselig suser inn som godstog i hjernen. Alarmer går av i hytt og pine.
”Hva er det hun holder på med?”, tenker hun i vill panikk. Det er hennes egne, gode venninne hun nå kysser, fingrer og klår på. Hvordan skal hun kunne møte blikket hennes igjen dagen etter? Kommer dette til å forandre alt?, tenker hun i redsel og trekker raskt til seg fingrene.
”Nei, dette klarer jeg ikke. Det blir for dumt. For nært. For rart. For ekkelt…”, tenker hun og stormer ut av rommet.

Elise synker ned langs veggen på utsiden av soverommet. Hun kan fortsatt høre stønnene og forestille seg bevegelsene i sengen for hvert knirk og dunk mot veggen. Våte, skamfulle tårer triller nedover kinnet hennes der hun sitter sammenkrøket med knærne godt trukket inntil brystet. Duften av Silje siver mot henne da hun legger hodet i hendene, og i sinne trekker hun hendene vekk fra ansiktet. ”At hun kunne være så dum!”, sier hun til seg selv som om kjefting var et botemiddel på situasjonen. Hun tørker vekk tårer og snørr med t-skjorten hun rasket med seg da hun forlot rommet, men våger ikke å gi fra seg en lyd. Ikke vil hun gå på badet og vaske hendene heller. Hun vil ikke gå glipp av noe, men bare sitte der med alle følelsene og ørene på stilk i en vond selvpining av anger, sjalusi og nedvergelse.

… fortsettelse følger…

Jenny Lane

Leave a Reply